Expekt

>>  Just nu en fin insättningsbonus för vadslagning.

Expekt. Expekt.com är ett av de mest kända spelbolagen här i Sverige. Expekt brukar få höga betyg för sin enkelhet, sitt stora utbud av spel och de bra oddsen. Själva Expekt grundades för snart tio år sedan och är ett av de största spelbolagen på den internationella spelmarknaden. Spelbolaget Expekt har dessutom sina rötter i Skandinavien, vilket kan göra att det känns extra tryggt att spela på för oss svenskar. Expekt har sina spellicenser från bland Österrike och Malta, länder som har stränga men förmånliga lagar när det gäller spel. På Expekt finns runt 150 000 kunder registrerade och över 150 anställda.

För att kunna spela hos Expekt måste du öppna ett konto. När du registrerar ett konto hos Expekt måste du uppge hela ditt namn, korrekt adress, uppge en giltig mailadress samt ett giltigt telefonnummer. Om Expekt kommer på dig med att registrera felaktiga uppgifter har de rätt att stänga ditt konto med omedelbar verkan. Man får bara ha ett konto hos Expekt och skulle man misstänka att du har flera kan du bli avstängd. När du har öppnat ett spelkonto hos Expekt måste du göra en insättning för att kunna börja spela. Det finns flera betalningssätt att välja mellan, bland annat kreditkort som VISA.

Hos Expekt kan du spela de flesta spel som finns tillgängliga på marknaden. Här finns handboll, speedway, fotboll, hockey, tennis och Futsal. Är du inte intresserad av betting kan Expekt istället erbjuda poker, casinospel, supertoto, bingo och en rad andra spel. Här finns något för alla smaker! Vill du inte spela på svenska finns en mängd andra språk att välja mellan, som norska, franska, polska och naturligtvis engelska.

Expekt har också bra och lättläst information kring alla sina spel, så det är lätt att få svar på eventuella frågor, både tekniska och spelrelaterade. Att få god service hos sitt spelbolag kan vara nog så viktigt, snarare än att kunna välja mellan mängder av spel. Hos Expekt får du som tur var bägge delar.

En annan positiv sak med Expekt är att du har möjlighet att få bonusar på till exempel den första insättningen du gör till ditt spelkonto. Alla nya kunder får nämligen upp till 1000 kronor helt gratis av Expekt, beroende på hur mycket du sätter in. Minsta summan som du måste sätta in på ditt spelkonto hos Expekt är 100 kronor, varefter Expekt ger dig lika mycket gratis. Sätter du inte 1000 kronor på ditt spelkonto får du alltså 1000 kronor extra att spela för, en inte helt förkastlig summa! Detta erbjudande gäller om du ska spela på sport. Är du hellre intresserad av att spela poker hos Expekt kan du få upp till 600 dollar att spela för, samt en gratis turnerings token. För att få pokerbonusen hos Expekt måste du göra en överföring från ditt sportsbettingkonto till ditt poker-konto på mellan 500 och 600 dollar.

Det är alltså enkelt och lättsamt att använda Expekt som sitt spelbolag. Enkelhet, de stora valmöjligheterna och de fina bonuserbjudandena ger höga poäng och gör Expekt till ett av de mest attraktiva spelbolagen just nu.