Betting

>>  Just nu en fin insättningsbonus för vadslagning.

Betting eller som det kallas på svenska, vadslagning, har blivit en allt mer populär spelform för gemene man. Det är spännande och utmanande att hålla på med betting, vilket troligen är några av orsakerna till att betting har blivit så omtyckt. Men det kan också kännas lite svårt att komma igång med betting, det finns ju så många spelsajter att välja på där ute på internet! Hur ska man veta vilka som är bra respektive dåliga?

Ett bra tips är att hålla sig till de större och lite mer välkända betting sajterna, som Unibet, Ladbrokes eller Betsson. Det finns visserligen många andra betting sajter som är minst lika seriösa även om de inte är så välkända, men det är samtidigt svårt att skilja agnarna från vetet. Det är lätt att slänga upp en hemsida idag och de oseriösa betting sidorna kan vara oerhört svåra att skilja från de seriösa. En bra regel att hålla sig till är dock att noga kontrollera var betting sajten har sin spellicens. Det finns vissa länder som utfärdar spellicens som man bör undvika. Några av dessa är Madagaskar, Haiti och Dominikanska republiken. Om du råkar ut för ett betting företag som är baserad i något av dessa länder bör du springa fort. Stöter du på ett betting företag som inte heller vill visa upp någon spellicens, gäller samma sak. Alla seriösa bettingsajter kan visa upp en kopia på sin spellicens, sök lite på sidan så finner du den vanligtvis raskt. Satsa inga större summor innan du känner dig bekväm med betting sajten och har lärt dig förstå regler och villkor.

Det kan vara bra att söka på betting recensioner på olika sidor på nätet. Det finns en mängd svenska sådana informationssajter om betting online och många är på svenska.

Inom betting världen kan du nästan spela på odds om vad som helst. Är du intresserad av sport är naturligtvis utbudet störst, men du kan lika gärna spela på vad när det gäller film, kändisar eller politik. Välj helt enkelt den betting sajt som har bäst service, enkel layout och spel som intresserar dig.

När du ska öppna ett betting konto hos ett spelbolag bör du alltid läsa igenom villkoren först. Det är viktigt att du uppger korrekt namn och övriga adressuppgifter, samt att du har fyllt 18 år. Om du bryter mot något av villkoren kan betting företaget stänga av dig omedelbart och du riskerar att förlora eventuella insättningar. Insättningar görs vanligtvis genom kreditkort eller banköverföring. En del bettingsajter tar också emot checkar. Själva pengatransaktionerna är ju de mest känsliga när det gäller betting, så se till att företagets kanaler är SSL-krypterade. Då har de maximal säkerhet och dina kontokortsuppgifter ska vara skyddade. Om du håller på mycket med betting kan det dock vara en fördel att byta ut sitt kreditkort ett par gånger om året. Då minskar risken att kortet hamnar i orätta händer och du blir av med pengar.

Om du av någon anledning en dag inte känner att betting är roligt längre, utan snarare känns som ett tvång: tveka inte att kontakta en organisation för spelberoende. Här kan du få hjälp att ta dig ur spelmissbruket.