Betting Bonus

>>  Just nu en fin insättningsbonus för vadslagning.

Betting bonus. Den som håller på med betting vet hur viktigt det kan vara att leta efter olika betting bonus. Hittar du en bra betting bonus kan du nämligen tjäna en hel del och har mer att satsa med än om du inte utnyttjar betting bonusar. De flesta större betting företag erbjuder någon form av betting bonus, så det är bara att ge sig ut i jakten på den största betting bonusen. En betting bonus fungerar ofta som så att betting sajten dubblar din första insättning upp till en viss summa.

Expekt.com är en av de mer välkända svenska bettingsajterna online. Deras betting bonus ligger på upp till 1000 kronor, om du sätter in lika mycket första gången du gör en insättning på ditt konto hos Expekt. Det är enkelt att få tillgång till deras betting bonus, det enda du gör är att öppna ett konto, sedan sätter du in minst 100 kronor och mailar ditt kundnummer samt vilken summa du har satt in till Expekt. Inom 48 timmar sätter sedan Expekt in samma summa på ditt konto som en betting bonus.

Hos Betway.com får du också en betting bonus då du öppnar ett nytt konto och lägger ett spel på åtminstone 1,70 i odds. För att få din bettingbonus från Betway måste du placera ditt första spel inom senast 30 dagar från dagen då du öppnar ditt konto. Du måste också vara minst 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige för att få ta del av deras betting bonus. Man får bara en betting bonus per hushåll, kund och per IP adress.

Unibet är ett annat av de mest kända spelföretagen där du kan spela på odds. Deras betting bonus ligger på 50 procent av de insatta pengarna. Om du öppnar ett spelkonto hos Unibet och sätter in 500 kronor, ger alltså Unibet dig ytterligare 250 kronor. För att kunna ta ut din betting bonus måste du dock om sätta din bettingbonus minst 12 gånger i sportsboken på 1.40 i odds eller mer.

Nya kunder hos Bet365 får 100 procent i betting bonus på insättningar upp till 1000 kronor. Får att få din betting bonus måste du minst sätta in 50 kronor. När du registrerar dig som ny kund hos Bet365 får du ett mail i vilket din erbjudandekod finns. Denna ska du sedan ange på ditt konto hos Bet365, annars får du inte ta del av din betting bonus. Du måste sedan omsätta din betting bonus samt insättningsbeloppet minst tre gånger om innan du kan ta ut några pengar. Maxbeloppet som måste omsättas ligger på 6000 kronor. Även hos Bet365 gäller betting bonusen bara en gång per hushåll. Detta innebär att du kanske inte kan ta del av bonusen om du använder dig av en allmän dator, som på en skola eller på ett internetcafé.

Som synes vimlar det av betting bonusar hos de olika bettingföretagen. Men kom ihåg att en betting bonus inte är allt, se till att du trivs med sidan och deras spelfunktioner innan du beslutar dig för att bli kund.